Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Lediga tjänster

FÖRVALTNINGSASSISTENT

Jana Fastigheter Ab är ett privatägt fastighetsbolag som äger/förvaltar hyresfastigheter och kommersiella fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Halmstad och Hyltebruk. Vill du arbeta i ett familjeföretag och brinner för service och fastigheter, Välkommen!

Arbetsuppgifter?

Som förvaltningsassisten kommer du arbeta i team med både fastighetsskötare och förvaltare. I rollen ingår även uthyrning av p-platser, nyckelhantering, hantering av felanmälningar, lägenhetsbesiktningar och uthyrning samt administration av våra hyresrätter. Daglig mejl och telfonkontakt gällande frågor som hör därtill och övrig kontorsadministration.

Vem söker Vi?

Vi söker en person med god samarbetsförmåga och stark initiativförmåga. Du är ansvarsfull och kan bemöta kunder och agera professionellt. Som person är du serviceinriktad, självgående och en god kommunikatör samt har lätt för att skapa goda relationer med våra hyresgäster. Vi ser att du trivs att arbeta i högt tempo. Du har stor vilja att lära dig.

Du ska ha gymnasieutbildning samt utbildning eller erfarenhet av hyresrätter. Du har goda datakunskaper och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, svenska och engelska. Då rollen är administrativ ska du snabbt kunna sätta dig in i våra system och kunna använda de verktyg som Jana Fastigheter tillhandahåller. Har du erfarenhet av Hogia Fastighet Pro är även det meriterande.

Ett krav är att du är svensk medborgare och har körkort-B.

Tjänsten är tillsvidareanställning. 80% - heltid. Provanställning tillämpas.

Månadslön - Fast lön enl. ök.

Välkommen med din ansökan och ditt CV omgående då vi gör löpande urval och intervjuer. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan skickas via mejl till: ansokan@jana-fastigheter.se. Märk ansökan " Förvaltningsassistent".

Sista ansökningsdag 2020-02-16.

Dags för ny bostad?

Är du på jakt efter en ny lägenhet, affärslokal eller kanske en parkeringsplats? Här hittar du våra lediga objekt.

Läs mer

För våra hyresgäster

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Det kan vara frågor gällande inflyttning till funderingar kring slutstäd.

Läs mer

Kvarteret Giganten

Välkommen till ett av Hallands högsta bostadhus. 16 våningar och består av 68 lägenheter totalt.

Läs mer